RYHMÄLIIKUNTA

LESMILLS BODYCOMBAT

Energinen musiikki sekä liikkeet, jotka pohjautuvat nyrkkeilyyn, karateen, taekwondoon, potku- ja thainyrkkeilyyn sekä brasialaiseen jujutsuun saavat sinut nujertamaan mielikuvitusvastustajasi kymmenessä erässä. Tunti on intervallityyppinen harjoitus, jossa vuorottelevat kahdenlaiset kappaleet Combat ja Power. Combat-kappaleissa on erilaisia lyönti- ja potkuyhdistelmiä, jotka kehittävät koordinaatiokykyä sekä vahvistavat ylävartalon ja jalkojen lihaksia. Power-kappaleissa keskitytään helppoihin ja nopeisiin lyöntiyhdistelmiin, jotka nostavat sykettä ja kohottavat kuntoa. BodyCombat®-tunti sopii kaikille riippumatta aikaisemmasta harjoittelutaustasta. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja ohjaaja näyttää eritasoisia vaihtoehtoja, joilla voit säätää treenin tehon omaan kuntotasoosi sopivaksi.

LESMILLS BODYBALANCE

Bodybalance BB on joogan, pilateksen ja tai chin kiehtova yhdistelmä, joka vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja kesyttää kiireisen mielen.

Bodybalance tunnilla koko keho vahvistuu ja notkistuu, lihasten, nivelten ja rangan liikkuvuus kehittyy ja samalla tasapaino ja ryhti paranevat. Tunnilla stressioireet lievittyvät, keskittymiskyky parantuu ja läsnäolon tunne voimistuu.

Suosittelemme käymään viikottain 2-3x BB tunnilla harjoittelun hyötyjen saavuttamiseksi. Mutta jo kerran viikossa käydessäsi huomaat suotuisat vaikutukset.

Kun opit liikkeet ja niiden oikeat tekniikat, huomaat samalla miten kehosi vahvistuu ja notkistuu. Ryhdin parantumisen ja tasapainon kehityksen havaitsee yleensä jo muutaman harjoituskerran jälkeen

Tarvitset mukaan sisäliikuntavaatteet ja halutessasi pitkähihaisen paidan, jonka voit pukea päällesi loppurentoutuksen ajaksi.

Kaikki liikkeet tehdään paljain jaloin jumppamatolla.

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunti sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Tunnilla tehdään harjoituksia liikkuvuuden lisäämiseksi, ryhdin parantamiseksi sekä vartalon syvien tukilihasten vahvistamiseksi. Lisäksi tunnilla tehdään tasapaino- ja koordinaatio- sekä kehonhahmottamista ja -hallintaa parantavia harjoitteita. Tunti päättyy rentoutumisosioon. Tunnilla nauttii sekä keho ja mieli.

PILOXING SSP

Piloxing SSP on yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia intervallityyppisesti vaihdellen. Tunnilla kehität tasapainoa, koordinaatiota, kehon hahmottamista ja hallintaa, vartalon syvien lihasten akrivointia sekä vartalon kauniita linjoja. Tunnilla saat hyvän fiiliksen sekä tehokkaan harjoituksen. Piloxing hanskoilla saat lisätehoa harjoitukseesi; hanskat ovat suositeltavia, mutteivät missään nimessä pakolliset. Tunnilla et tarvitse jumppakenkiä vaan mieluiten ollaan varpaisillaan tai Piloxing-sukilla. SLEEK, SEXY AND POWERFUL!

PILOXING BOOTY BUILDER

KANGOO JUMPS-hyppykenkä-tunti

KEHONHUOLTO JA LIIKKUVUUS