AJANVARAUS

Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin näet vapaina olevat ajat. Voit varata sinulle sopivan ajan klikkaamalla kellonaikaa. Täytä tarvittavat yhteystiedot ja vahvista varauksesi. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin ajanvarauksestasi.

Josset löydä sinulle sopivaa aikaa, niin soita 050-5374303, sillä kaikki vapaat ajat eivät välttämättä heti ole saatavilla, niin sovitaan yhdessä sinulle sopiva aika.

(vello.fi/tmifysioterapiajaliikuntafiilis

NYT MYÖS LAHJAKORTIT VERKOSTA:

https://vello.fi/tmifysioterapiajaliikuntafiilis/lahjakortit

AJANVARAUKSEN JA RYHMÄLIIKUNNAN SÄÄNNÖT JA PAIKKAVARAUSEHDOT:

Ajanvaraus:

  • Ajanvarauksen voit tehdä puhelimitse, viestillä tai ajanvarausjärjestelmäni www.vello.fi/tmifysioterapiajaliikuntafiilis kautta.
  • Ajanvaraus tulee peruuttaa jos et pääsekään tulemaan. Peruuttamattomista ajoista lähtee lasku.
  • Ajanvarauksen yhteydessä voit maksaa jo varauksesi tai voit maksaa sen käynnin jälkeen. Tarvittaessa on mahdollista saada myös lasku.

Ryhmäliikunnan paikkavaraus:

  • Säännöt koskevat Fiiliksen ryhmäliikuntatunneille osallistuvia henkilöitä. Ryhmäliikuntakortti on henkilökohtainen ja se tulee olla mukana.
  • Ryhmäliikuntatunnille tulee varata paikka varausjärjestelmästäni www.vello.fi/tmifysioterapiajaliikuntafiilis. Paikkavaraus sulkeutuu n 45 min ennen tunnin alkua. Paikkavaraus tulee peruuttaa josset pystykään osallistumaan tunnille. Peruutuslinkki löytyy varausvahvistusviestin loppuosasta.
  • Paikkaa varatessa, jos tunti on täynnä, voit jäädä jonotuslistalle. Järjestelmä nostaa automaattisesti seuraavana jonossa olevan tunnille, paikan vapautuessa.